Special creat pentru companiile mici și mijlocii

Implementarea unei soluții SAP ERP nu este un proiect IT, ci un proiect de business. O soluție ERP poate influența fiecare aspect al unei afaceri, dar asigură și succesul pe termen mediu și lung. Prin urmare, este firesc ca soluția software care va fi coloana vertebrală a tuturor proceselor de afaceri, să și fie pusă în aplicare ca atare. Avantajele unei soluții ERP sunt multiple, întrucât oferă companiilor oportunitatea de a integra toate procedurile într-un singur sistem și totodată să își îmbunătățească considerabil performanțele

SAP Business One este un ERP robust și scalabil, prin care se optimizează procesele cheie dintr-o companie – de la contabilitate, management și CRM, la gestiunea lanțului de aprovizionare, proceselor de producție și vânzări.

SAP Business One este un ERP ideal pentru companiile ale căror sisteme nu mai fac față nevoilor lor și caută să-și fluidizeze operațiile cu ajutorul unei aplicații integrate și rapide. Programul SAP Business ONE este extrem de flexibil și se poate adapta schimbărilor pe care le-ar putea suferi companiile mici și mijlocii.

Soluția propusă de noi ajută companiile să-și înlocuiască sistemele depășite pentru a evita pierderile de informații care conduc la ratarea oportunităților profesionale, scăderea eficienței și le îndrumă spre creșterea profitului și a productivității. Companiile care adoptă SAP Business One fac un pas înainte, permițând angajaților să petreacă mai puțin timp introducând date și să se concentreze pe problemele importante. Cu toate informațiile stocate într-un singur loc, SAP Business One îți economisește timp.

Contactează-ne pentru o analiză gratuită

  Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
  Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
  Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

  Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
  George Barbu

  George Barbu

  Executive Manager, ABN Systems International
  Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
  Biosystems

  Mihaela Iovan

  Financial Manager, Vitall
  Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
  Cristian Hotoboc

  Cristian Hotoboc

  General Manager, Hematrom
  Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
  Bogdan Recacevschi

  Bogdan Recacevschi

  IT Manager, Tech-Con Group
  Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

  Polon – Alfa

  Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania