Obții rapoarte exacte și în timp util

SAP Business One este un instrument software de raportare puternic, dinamic, care te ajută să vizualizezi informațiile critice de care ai nevoie, prin rapoarte manageriale complet și complexe.

Cu ajutorul SAP Business One, alături de Crystal Reports, poți colecta date din surse multiple și genera rapoarte exacte în timp util, pe baza datelor critice ale companiei din zonele financiar, de vânzări, clienți, stocuri, service, producție și operațiuni.

Integrat în totalitate cu produsele Microsoft Office și punând accent pe securitatea datelor, Crystal Reports îți permite să alegi dintr-o varietate de formate de rapoarte și să controlezi accesul la informația afișată.

Pachetul de Localizare pentru România al SAP Business One te ajută să configurezi generarea de rapoarte și declarațiile necesare în conformitate cu reglementările din România și este actualizat la fiecare schimbare a legislației.

Funcționalități software raportare

 • Pachetul de Localizare pentru România
 • Crystal Reports
 • Interogări baze de date

Contactează-ne pentru o analiză gratuită

  Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
  Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
  Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

  Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
  George Barbu

  George Barbu

  Executive Manager, ABN Systems International
  Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
  Biosystems

  Mihaela Iovan

  Financial Manager, Vitall
  Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
  Cristian Hotoboc

  Cristian Hotoboc

  General Manager, Hematrom
  Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
  Bogdan Recacevschi

  Bogdan Recacevschi

  IT Manager, Tech-Con Group
  Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

  Polon – Alfa

  Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania