Accesează SAP Business One în Cloud de pe orice dispozitiv

Transparența și controlul operațiunilor sunt condiții necesare pentru a fi competitiv. Acum, cu soluția Cloud ERP SAP Business One, aceste condiții sunt mult mai ușor de atins. Ai la îndemână cele mai noi funcționalități ale SAP Business One fără a fi nevoit să adopți o soluție on-premise.

Cu o interfață extrem de prietenoasă care permite familiarizarea rapidă și cu toate funcționalitățile sale, SAP Business One Cloud este structurat astfel încât să ofere performanță, securitate, control operațional și productivitate crescută.

Soluția în Cloud este găzduită de parteneri SAP de încredere,  minimizând astfel investiția în IT, oferind avantaje importante companiile cu până la 5 utilizatori:

  • Funcționalități complete și integrate
  • Structură de cost transparentă și avantajoasă
  • Actualizări automate care îți oferă accesul imediat la cele mai noi tehnologii
  • Posibilitatea de a extinde sau a adopta noi funcționalități rapid
  • Securitate la cele mai înalte standarde
CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
  • Soluție certificată SAP
  • Implementare standard
  • Dedicată companiilor mici
  • 1-5 utilizatori
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania