Despre noi

Primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România
——————————-
Consultanță SAP | Outsourcing & Implementare SAP | Implementare QlikView | Robotic Process Automation
——————————-

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atat extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru Romania, Bulgaria si Serbia, Banking Integration, Portal Clienti B2B), cat si solutii complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, solutii de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH si solutii de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania are astazi o abordare holistica a proceselor de business dintr-o companie, oferind solutii complexe care combina cele mai noi tehnologii cu expertiza acumulata in cei peste 10 ani de consultanta in optimizarea fluxurilor de business. Livram astfel clientilor nostri solutii complete, personalizate, adaptate nevoilor si bugetelor acestora, asigurandu-le platforma completa pentru dezvoltarea companiei si pentru decizii manageriale in timp real.

despre noi

Scurt istoric

Cine suntem?
despre noi

Misiune

Cu ce te putem ajuta?
despre noi

Obiective

Scop comun?

Expertiza noastră pentru succesul proiectului tău!

System Innovation Romania este lider în consultanță SAP Business One în România, cu peste 100 de clienți, oferind suport la peste 900 de utilizatori ai soluției ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiază de cunostinţele şi expertiza noastră în SAP Business One și diverse industrii.

Contactează-ne
0

Clienți în România

0

Ani de expertiză

0

Utilizatori în România

Ce spun clienții noștri?

Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group