Despre noi

Primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România
––––––––––-
Consultanță SAP | Outsourcing & Implementare SAP | Implementare QlikView | Robotic Process Automation
––––––––––-

System Innovation Romania este un integrator care oferă clienţilor săi soluţii software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România şi în ţările din regiune SAP Business One, soluţie ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria şi Serbia, Banking Integration, Portal Clienţi B2B), cât şi soluţii complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluţii de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH şi soluţii de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania are astăzi o abordare holistică a proceselor de business dintr-o companie, oferind soluţii complexe care combină cele mai noi tehnologii cu expertiza acumulată în cei peste 10 ani de consultanţă în optimizarea fluxurilor de business. Livrăm astfel clienţilor noştri soluţii complete, personalizate, adaptate nevoilor şi bugetelor acestora, asigurându-le platforma completă pentru dezvoltarea companiei şi pentru decizii manageriale în timp real.

despre noi

Scurt istoric

Cine suntem?
despre noi

Misiune

Cu ce te putem ajuta?
despre noi

Obiective

Scop comun?

Expertiza noastră pentru succesul proiectului tău!

System Innovation Romania este lider în consultanță SAP Business One în România, cu peste 100 de clienți, oferind suport la peste 900 de utilizatori ai soluției ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiază de cunostinţele şi expertiza noastră în SAP Business One și diverse industrii.

Contactează-ne
0

Clienți în România

0

Ani de expertiză

0

Utilizatori în România

Ce spun clienții noștri?

Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group