Soluție avansată de Business Analytics

Pentru companiile mature, cu un nivel ridicat de complexitate operațională, recomandăm integrarea SAP Business One cu Qlik Sense pentru obținerea unui instrument analitic puternic și interactive, care va scoate mai multă valoare din datele înregistrate în sistemul ERP.

SAP BusinessOne are un modul puternic de raportare, care însă vizează cu precădere datele curente, situaţia în timp real şi mai puţin analizele istorice şi cele comparative. Pe de altă parte, Qlik Sense oferă facilități avansate de analiză a datelor și o interfață de tip self-service, precum și posibilitatea agregării unor multiple surse de date, complementare SAP Business One.

Qlik Sense este cea mai flexibilă platformă cloud de Business Intelligence pentru transformarea datelor în informații acționabile.  Peste 24.000 de organizații din întreaga lume consolidează date din multiple surse, execută căutări rapide și compelxe și analizează vizual datele cu Qlik Sense, pentru a obține o perspectivă făfă precendent asupra activității.

Iată câteva exemple de grafice și tablouri de bord obținute în Qlik Sense:

Qlik Sense facilitează monitorizarea, structurarea și analiza unui volum impresionant de date  relevante pentru procesele de business.  Astfel, este soluția perfectă pentru optimizarea procesului decizional pentru cele mai diverse activități: producție și aprovizionare,  vânzări, financiar, marketing etc.

System Innovation România oferă servicii complete pentru configurarea și integrarea SAP Business One și Qlik Sense, atât în medii on-premises cât și cloud.  Avem peste 10 ani de experiență cu soluţiile Qlik, pentru clienți din cele mai diverse domenii de activitate.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII

       Beneficiile integrării

       SAP Business One – Qlik Sense

 

  • Capacitate superioară de procesare și analiză a datelor
  • Interfaţă intuitivă, bazată pe elemente vizuale și facilitate de tip self-service
  • Îmbogăţirea platformei cu multiple surse de date
  • Suport pentru analize multicompany, cu vizualizarea consolidată a datelor
  • Acces facil la date istorice, inclusive din aplicaţii legacy
  • Viteză mare de procesare
  • Căutări asociative și data discovery bazate pe AI
  • Facilități avansate de partajare a informațiilor
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania