SAP Outsourcing & Integrare

Integrări ușoare cu terțe aplicatii

Oferim servicii de outsourcing și dezvoltare pentru SAP Business One, atât clienților noștri, cât și partenerilor internaționali SAP B1 Channel Partners.

Până în prezent, am dezvoltat AddOn-uri SAP in-house (cum ar fi soluțiile de localizare, integrare cu banca, integrare între companii, emailing automat din sistem), dar și AddOn-uri și aplicații create special pentru clienții și partenerii noștri, precum: rezervare de stoc, consolidare de articole, cautare avansată a stocurilor, acces readonly pe fișe de partneri și articole, transfer de inventar cu costuri adiționale, etc.

INTEGRARE

Totodată, SAP Business One, find o soluție flexibilă, se poate integra foarte ușor cu orice aplicație terță.

Integrare AWB

Mecanism care apelează API de integrare cu compania de curierat, generând automat AWB. Numărul de identificare a comenzii AWB de la curier se va scrie direct în ERP-ul SAP.

Integrare e-Commerce

Transmiterea către website-ul de e-commerce a informațiilor legate de nivelul stocurilor și modificarile de preț. Acestea se vor prelua și importa în SAP Business One ca Sales Orders – comenzi venite din website. Numărul website-urilor care necesită integare va fi analizat în prealabil.

Integrare EDI (ELECTRONIC DATA INTERFACE)

SAP Business One se poate integra cu sisteme EDI, prezente în toate lanțurile mari de hypermarket-uri din România: Metro, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland, etc.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania