Implementare Qlikview

Puterea informaţiilor în mâinile tale. Treci de la presupuneri la decizii bazate pe date

Qlik Sense este un serviciu de Business Analytics care colectează, corelează şi prelucrează date din mai multe surse (Excel, ERP, CRM etc) şi le asamblează în rapoarte uşor de utilizat.

Principalul avantaj al Qlik Sense este oferă tuturor utilizatorilor, indiferent de profil şi nivel de pregătire acces la informaţii printr-o interfaţă modernă şi funcţionalităţi avansate de tip self-service.

Analizele și rapoartele obținute sunt dinamice mulţumită facilităților de tip drill-down, cea ce permite să mergi pe firul datelor şi să investighezi în detaliu o anumită situaţie.  Poţi merge din aproape în aproape ca să înţelegi exact situaţia analizată şi poţi vedea din perspective multiple: vânzări, clienţi, agenţi, produse, adaos comercial, indicatori procentuali sau în valori brute etc.

Qlik Sense combină orice sursă de date ai la dispoziţie și creează instant o platformă analitică bogată,  interactivă și securizată, disponibile atât în cloud cât și pe propria infrastructură IT.

System Innovation România oferă servicii complete pentru configurarea, implementarea și utilizarea Qlik Sense, pentru clienţi din cele mai diverse domenii de activitate, indiferent de sursele de date pe care aceștia de dețin. Cu System Innovation România poţi configura şi utiliza Qlik Sense împreună cu orice soluție ERP, CRM, WMS există în compania ta.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII

     Beneficii

  • Interfață intuitivă de tip self-service
  • Analize interactive şi rapoarte dinamice
  • Integrare multiple surse de date
  • Căutări asociative și data discovery bazate pe AI
  • Actualizare automată a datelor
  • Facilități avansate de partajare a informațiilor
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania