Consultanta SAP

Cele mai eficiente practici de business

Echipa noastră, formată din consultanți cu experiență și certificați de către SAP, vor propune cele mai eficiente practici de business și servicii de consultanță SAP Business One pentru îndeplinirea cerințelor specifice din compania ta.

Implementarea unui ERP este momentul ideal pentru a reanaliza procesele și fluxurile din companie, având scopul de a le scurta ca număr de operații, ca număr de etape și ca durată de execuție. Pentru eficiență, unele operațiuni vor dispărea, unele se vor realiza automat, iar altele se vor muta chiar la alte departamente.

Echipa de proiect va utiliza o modalitate standard SAP de abordare a implementării, urmărind etapele menționate în planul de implementare.

Training-urile oferite de consultanții noștri fac din SAP Business One un program perfect pentru utilizatori, fiind o platformă ușor de folosit și complet adaptabilă cerințelor fiecărui utilizator în parte.

Metodologia SAP oferă posibilitatea de a organiza cu usurință sesiuni de training pentru utilizatori, pliate pe nevoi specifice și astfel, se poate evalua cu acuratețe nivelul cunoștintelor acumulate, progresul și performanțele utilizatorilor.

Totodată, veți beneficia prin intermediul serviciilor de mentenanță de toate update-urile puse la dispoziție de către SAP iar consultanții noștri vor asigura 1st, 2nd și 3rd level support.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
  • Analiză de business
  • Pregatirea și organizarea proiectului
  • Business Blueprint
  • Configurări
  • Training utilizatori
  • Teste și proceduri
  • Go Live
  • Servicii de mentenanță
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania