Funcții analitice avansate

SAP HANA este o platformă in-memory care folosește tehnologii inovative, pentru a îmbunătăți SAP Business One, dedicată companiilor mici și mijlocii. Sistemul permite să îți stochezi datele și să analizezi informațiile din toate aplicațiile, folosind puterea big-data. SAP HANA ERP este utilizat pentru a manipula volume foarte mari de date cu performanță ridicată. Rapoartele care în mod normal ar rula ore, datorită tehnologiei in-memory se compilează și redau informațiile în minute, poate chiar și secunde.

Pentru clienții în creștere și care caută viteză și performanță sporite, inclusiv funcționalități care sunt disponibile doar în high-performance environments, SAP Business One versiunea pentru SAP HANA este soluția potrivită. Funcționalitătile extra care există în versiunea HANA, dar care nu se limitează la acestea, sunt:

  • Available to Promise Check – Transparența stocului fizic, promis clienților sau comandat de la furnizori în timp real.
  • Delivery Schedule Management  Utilizatorii pot vedea comenzile de vânzare într-o consolă dinamică de tipul drag & drop, care îi ajută să planifice livrările, să împartă cantitățile dintr-o singură comandă și să le livreze eșalonat sau să urgenteze anumite comenzi către livrare.
CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
  • Previzionare Cash Flow
  • Dashboard Designer
  • Interactive Analysis
  • Enterprise Search
  • Mobile Apps
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania