Planificarea și execuția eficientă a proiectelor

Modulul SAP Project Management din SAP Business One poate fi folosit în companiile care lucrează pe baza de proiect deoarece combină atât datele financiare, cât și cele de management de proiect într-o singură soluție. Acesta permite o coordonare bazată pe planificarea proiectului, materialele, capacitatea și utilizarea resurselor, asigurându-se că proiectele se livrează la timp și în limitele bugetului.

Managementul de proiect reprezintă o parte importantă a business-ului organizației, putând fi declarate, executate, urmărite și finalizate proiecte de dimensiuni variate și din multiple domenii: operațional, investițional, social, cercetare și dezvoltare, campanii publicitare, perfecționare resurse umane, îmbunătățire procese, automatizare servicii, producție, dezvoltarea de noi produse.

Modul de Project Management, în funcție de mărimea și domeniul de aplicare al unui proiect, poate împărți proiectele în diferite etape și subproiecte, care pot reprezenta o zonă funcțională și se pot genera rapoarte pe fiecare stadiu al acestui proiect. Prin utilizarea acestor instrumente, poți monitoriza progresul proiectului.

Totodată, poți folosi diverse operaţii şi resurse conform bugetului alocat, se pot urmări achiziţiile, consumurile, depăşirile/abaterile, activitatile și task-urile pe fiecare etapă în parte a proiectului. Poți realiza un Profit și Pierdere al proiectului și umări trasabilitatea modificărilor.

Funcționalități software managementul proiectelor

 • Proiecte și subproiecte
 • Număr variabil și nelimitat de task-uri și nivele
 • Resurse pe task-uri: materiale, umane, utilaje, transport, servicii
 • Bugetare, finanțare

Contactează-ne pentru o analiză gratuită

  Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
  Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
  Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

  Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
  George Barbu

  George Barbu

  Executive Manager, ABN Systems International
  Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
  Biosystems

  Mihaela Iovan

  Financial Manager, Vitall
  Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
  Cristian Hotoboc

  Cristian Hotoboc

  General Manager, Hematrom
  Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
  Bogdan Recacevschi

  Bogdan Recacevschi

  IT Manager, Tech-Con Group
  Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

  Polon – Alfa

  Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania