Eficientizarea relației cu clienții potențiali și existenți

SAP Business One se adresează oricărui tip de business și permite urmărirea tuturor interacțiunilor cu un potențial client, din momentul primului contact cu acesta și până la efectuarea tranzacției și a serviciilor post-vânzare, acoperind astfel activitățile de marketing și întreg fluxul de vânzări.

Acest modul se comportă ca un CRM software complet, care îți permite gestionarea și actualizarea persoanelor de contact ale clienților și agenda prin sincronizare completă cu Microsoft Outlook. Oportunitățile de vânzare se pot urmări pe stadii, procente de închidere, sume/valori.

La nivelul oricărui potențial client se pot introduce activități, task-uri, documente și atașamente, SAP Business One oferind un program CRM complet pentru managementul eficient și complet al activității cu clienții și prospecții companiei tale.

Modulul CRM de la SAP Business One este și un veritabil instrument de marketing, care permite planificarea și urmărirea campaniilor, oferind și un modul dedicat de raportare și de analiză predictivă a datelor.

Având numeroase rapoarte la dispoziție, prin SAP CRM se pot realiza previziuni pe clienți, agenți, linii de business și poți face o analiză reală asupra oportunităților câștigate/pierdute.

Funcționalități modul CRM

 • Managementul oportunităților
 • Managementul contactelor
 • Managementul campaniilor de marketing
 • Activități
 • Calendar
 • Campanii
 • Oferte
 • Comenzi

Contactează-ne pentru o analiză gratuită

  Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
  Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
  Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

  Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
  George Barbu

  George Barbu

  Executive Manager, ABN Systems International
  Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
  Biosystems

  Mihaela Iovan

  Financial Manager, Vitall
  Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
  Cristian Hotoboc

  Cristian Hotoboc

  General Manager, Hematrom
  Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
  Bogdan Recacevschi

  Bogdan Recacevschi

  IT Manager, Tech-Con Group
  Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

  Polon – Alfa

  Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania