Expertiză în SAP Business One

System Innovation Romania și-a început activitatea în 2008, oferind servicii complete de consultanță și implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru companii medii și mici, atât în România, cât și la nivel internațional.

În scurt timp, compania a devenit primul partener Value Added Reseller pentru soluția SAP Business One din România.

Echipa noastra beneficiaza de o experienta vastă în dezvoltarea și personalizarea soluției SAP Business One în Romania, Bulgaria si Serbia.

Integrăm în proiecte Addon-uri specifice SAP Business One, dar și soluții de raportare Business Intelligence, precum QlikView.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII!
scurt istoric
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania