SAP Business One cu funcţionalităţi puternice pentru planificare si productie

01

Cerințe

Pentru atingerea obiectivelor de business asumate de Eurial: creșterea producției şi extinderea pe alte pieţe, compania necesita o soluţie completă care să integreze toate funcționalitățile din cadrul proceselor de business şi să permită personalizarea fluxurilor de lucru pe specificul Eurial.
02

Soluția aleasă

După mai multe evaluări, Eurial a ales SAP Business One şi System Innovation România ca partener de implementare. În luarea deciziei au contat aspecte precum: experiențele negative cu furnizori mici locali; notorietatea SAP Business One; funcționalitățile puternice pentru planificare și producție.
03

Beneficii

Acces facil la informații și rapoarte manageriale pentru îmbunătățirea suportului decizional; trasabilitate asupra comenzilor de aprovizionare şi a stocurilor ; 50% îmbunătățire a termenelor de finalizare a proiectelor prin sincronizarea comenzilor de aprovizionare cu cele de producție.

Despre proiect

Eurial este o companie cu sediul în Cluj Napoca, producător de rezervoare și sta­ții containerizate pentru distribuția de carburant. În ultimii trei ani, activitatea Eurial s-a dez­voltat într-un ritm accelerat, numărul de angajaţi ajungând de la 20, la peste 100 în 2018. De asemenea, cifra de afaceri şi numărul de clienţi au crescut considerabil.

Obiectivele de business asumate de Eurial: creșterea producției, extinderea pe alte pieţe, au generat şi o serie de provo­cări, identificate rapid de echipa manage­rială în: menținerea competitivității pe piața națională și extinderea regională, optimizarea proceselor de planificare a producției și Supply Chain, automatizarea proceselor financi­ar-bancare, urmărirea profitabilității pe proiecte, accelerarea proceselor comerciale de ofertare.

După mai multe evaluări, Eurial a ales SAP Business One şi System Innovation România ca partener de implementare. Eurial a implementat sistemul complet SAP Business One cu următoarele module: Ad­ministrare, Financiar, Banking, Mijloace fixe, Vânzări, CRM, Achiziţii, Producţie, Stocuri, Master Data, Rapoarte, Centre de Cost şi Proiecte. Pentru analize şi suport managerial, a fost definit un set de rapoar­te relevante: Cash – Flow, Rapoarte Con­tabile, Rapoarte de Producţie, Rapoarte de Vânzări, Rapoarte de Achiziţii, Rapoarte de Consumuri etc. 

„SAP Business One a adus valoare în organizarea și controlul activității Eurial, aliniind procesele de aprovizionare, producție și vânzare. Este o soluție matură, care ne susține dezvoltarea pe termen lung” afirmă Daniela Marin, Director Comercial, Eurial. 

Cu ERP-ul SAP Business One, Eurial a obţinut tra­sabilitatea completă asupra producţiei prin corelarea comenzilor de livrare cu aprovizi­onarea şi stocurile disponibile. Astfel, com­pania se poate concentra pe extinderea canalului de parteneri şi a pieţei de distri­buţie.

  • Data proiectului2017
  • LocațieCluj-Napoca
  • Numar utilizatori15
  • Websitewww.eurial.com.ro
Descarcă studiul de caz complet

Proiecte recent implementate

Beneficiază de expertiza noastră în acest domeniu