Misiunea și viziunea noastră

Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de comunității de business, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să îți atingă potențialul maxim, să oferim siguranță, consultanță și servicii financiare la cel mai înalt nivel.

Ne place ceea ce facem și suntem dornici să ne ajutăm clienții să reusească. Suntem o sursă de inspirație pentru ceilalți. Ne depășim limitele. Suntem mândri că lucrăm la System Innovation Romania, înconjurați de oameni care gandesc la fel ca noi și le inspirăm celor din jur sentimentul de pasiune și implicare.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII!
misiune
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania