Dragi parteneri,

În aceasta perioadă de o incertitudine fără precedent, toți suntem îngrijorați de siguranța și sănătatea familiilor noastre, colegilor, prietenilor, partenerilor noștri, tuturor celor care se regăsesc în comunitatea System Innovation România. Suntem alături de cei care au fost afectați la nivel personal de epidemia de coronavirus COVID-19, cât și de comunitățile care se află sub măsuri extreme de restricționare pentru încetinirea răspândirii virusului.

De peste 11 ani am fost onorați de încrederea pe care ne-ați acordat-o pentru a vă asista în optimizarea proceselor de business critice. În această perioadă plină de provocări dorim să vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a vă ajuta să vă mențineți afacerea.

System Innovation România acordă o atenție deosebită protejării sănătății și siguranței membrilor echipei sale și familiilor acestora. În acest sens am adoptat rapid o procedură de lucru de acasă care asigură o capacitate de funcționare de 100% a tuturor departamentelor operaționale, după cum putem observa după primele două săptămâni. Infrastructura IT pe care ne-am dezvoltat-o în toți acești ani ne-a ajutat să avem o tranziție rapidă și fără întrerupere spre modul de lucru de acasă, atât pe zona de suport cât și în departamentele de implementare și dezvoltare, păstrând avantajele de lucru în echipă și oferind servicii la același nivel de calitate clienților noștri.

Echipa noastră investighează proactiv modalități de a oferi noi servicii clienților noștri, care să le ofere un avantaj competitiv în această perioadă plină de neprevăzut. Acesta va fi un proces continuu pe toată durata acestei crize, vom încerca să vă oferim idei și instrumente care să vă ajute în a vă adapta acestor noi și restrictive condiții de afaceri.

Vom urmări îndeaproape evoluția acestei crize și vă asigurăm că vom face tot ceea ce depinde de noi ca să reușim să trecem împreună peste această perioadă dificilă. Vă rugăm să ne contactați dacă veți considera că putem face ceva în acest sens, specialiștii noștri vă stau la dispoziție.

În această perioadă grea este important să rămânem o comunitate unită, împreună vom reuși să trecem mai ușor peste toate provocările.

Multă sănătate!

Ciprian Condur și Irina Oprea


    Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
    Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
    Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

    Distribuie articol