Tocmai ce am primit o veste bună: am devenit SAP Gold Partner. Dacă este „Gold” înseamnă că e bine, atât pentru că este cel mai înalt nivel de parteneriat cu SAP atins în România, cât şi pentru că local sunt doar patru parteneri Gold, iar noi suntem singura companie pe SAP Business One. Pe portalul de parteneri, denumirea corectă este “ SAP PartnerEdge Sell de nivel Gold”, însă dincolo de titulatură, ce înseamnă mai exact aceasta certificare?

În primul rând este o recunoaștere internațională a muncii noastre de până acum, atât calitativ cât şi cantitativ. Pe scurt o expertiza acumulată în 12 ani de activitate şi 200 de proiecte, unde am pus tehnologia SAP în slujba businessului. Am reuşit să ajungem într-un timp record de la Silver la Gold, am triplat cifra de afaceri din 2016 până în 2019 şi am construit o echipă capabilă să susţină proiecte tot mai complexe şi cu beneficii tot mai vizibile pentru clienţi. De altfel, toţi consultanții sunt încurajați să se certifice şi investim constant în formarea lor profesională. Considerăm că nu putem oferi servicii de calitate fără oameni supercalificaţi. Certificarea ca partener Gold garantează clienţilor că suntem în acest business pe termen lung, iar dezvoltarea lor va fi susţinută atât de evoluţia soluţiei SAP Business One cât şi a de îmbogăţirea expertizei System Innovation România.

Această evoluţie a fost susţinută şi de inovaţiile aduse de SAP în ultimii ani. Licenţa de bază a SAP Business One include acum cele mai proaspete tehnologii: aplicaţii mobile, analytics/dashboards, in-memory computing. Mai mult, soluţia are noi module: CRM, Project Management, Planificarea producţiei, Planificarea aprovizionării, Service management, Aplicatii mobile de Vanzari si Service pentru IOS si Android , ceea ce o face tot mai competitivă atat ca funcţionalităţi cât şi ca preţ. Complementar, dezvoltăm produse care extind aria funcţională a SAP Business One la nivel de mobilitate, business intelligence, e-commerce, automatizare etc şi oferă clienţilor o gamă completă de instrumente de management. În tot acest proces, statutul de partener (Silver şi acum Gold) oferă acces timpuriu la produse, cunoştinţe şi training, servicii de suport mai performante, resurse de marketing dar şi o imagine mai bună în piaţă. O mare parte dintre aceste beneficii se văd direct sau indirect în proiectele clienţilor noştri.

Iar dacă tot vorbim de clienţi, comunitatea System Innovation România – SAP Business One a depăşit 1300 de utilizatori şi creşte. Comunitatea ne dă mai mult curaj şi ne ajută să progresăm. Ne îmbogăţim expertiza pe diverse procese de business şi verticale economice, validam abordări tehnologice şi sintetizam bune practici, ceea ce ne permite să replicăm proiectele de succes şi să ajutăm tot mai multe companii să se dezvolte. Creşterea comunităţii este un obiectiv important pentru următorul an şi ne propunem să stimulăm colaborarea şi schimbul de know how.

În concluzie, o veste bună la final de an, un statut care ne obligă la calitate şi promptitudine şi care speram să ne ajute în dezvoltarea pe termen lung, iar clienţilor să le ofere predictibilitate şi siguranţă.


Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google