Extinderea regională despre care am tot vorbit   în ultima perioadă a devenit realitate. Începând cu luna Mai, biroul nostru de la Cluj Napoca este funcțional, cu o echipă dedicată pentru consultanță şi implementare. Activitatea va fi coordonata de Mugur Popescu,  Senior ERP Consultant, cu o vechime de 3 ani în  companie, care va gestiona  clienţii, proiectele şi procesul de recrutare  în zona Transilvania.

În ultimii ani am derulat mai multe proiecte în Transilvania, iar pasul acesta devenise necesitate ca să putem fi mai aproape de clienţii existenţi şi să le oferim un suport mai prompt. Clienţii pe care îi avem în regiune: Eurial, Novo  Tech, Salus, Testo, Faist Mekatronic, Microrom etc, sunt companii în plină dezvoltare şi cu un nivel de complexitate peste medie. Aceasta face ca proiectele de SAP Business One să fie la fel de dinamice şi să implice permanent adăugarea de noi functionalităţi sau parametrizări, dincolo de mentenanţa obişnuită şi ajustările legislative.

Chiar şi în plină epoca digitală, interacţiunea directă, relaţia apropiată cu oamenii ajută la bunul mers al lucrurilor. Dincolo de tehnologie,  considerăm că succesul unui proiect ERP stă în bună colaborare dintre furnizor și beneficiar, în transparență și muncă de echipă.

Complementar, am remarcat un interes mare al companiilor ardelene pentru adoptarea soluţiilor integrate de gestiune. Cred că biroul de la Cluj-Napoca ne va ajuta atât la înţelegerea cerinţelor acestor companii cât şi la explicarea beneficiilor utilizării SAP Business One. Vom fi mai activi la nivel local, prezenţi  la evenimentele locale, întâlniri şi workshopuri. Vom petrece mai puţin timp în trafic şi deplasări şi mult mult timp în discuţiile cu clienţii. Ne va ajuta să dezvoltăm o strategie reală H2H (human2human) şi să construim relaţii personale cu prospecţii şi clienţii. Prin urmare sunteţi oricând bineveniţi la biroul System Innovation  România  Cluj-Napoca, pe strada 21 Decembrie 1989, nr. 60.

 

 

 

Contactează-ne!