Problema: Procesul de vanzare dintr-o companie presupune un flux inlantuit de documente operate de o echipa cu mai multe roluri distribuita in mai multe puncte de lucru. Volumul mare de clienti, de articole sau de documente presupun alocarea unui efort semnificativ in operarea si comunicarea acestor documente, si de cele mai multe ori si multe greseli pe flux.

Impact: Clientii sunt nemultumiti pentru intarzierile care apar in livrare; angajatii sunt coplesiti de sarcinile birocratice si sunt nevoiti sa lucreze ore suplimentare pentru a tine pasul cu cerintele pietei; managementul este vesnic nemultumit de performantele angajatilor; angajatii sunt nemultumiti de mediul de lucru si de faptul ca nu au timp sa genereze noi oportunitati de business din cauza sarcinilor de rutina; costurile operationale cresc la un nivel nejustificat.

Solution: SAP Business One pune la dispozitia companiilor mici si mijlocii Procesul de Vanzare Automatizata care faciliteaza lucrul colaborativ, permite reutilizarea informatiilor deja introduse in sistem, copierea documentelor din alte documente anterioare pe flux si predefinirea centralizata a politicilor de vanzare astfel incat acestea sa se aplice automat.

Benefits: Utilizarea Procesului de Vanzare Automatizata scurteaza cu pana la 70% timpul necesar operarii documentelor de vanzare (oferta, comanda, aviz, factura) si elimina 99% din greselile de operare. In plus, clientii vor fi mult mai multumiti, angajatii vor fi mai motivati sa ajute la cresterea performantelor companiei, iar managementul poate sa se concentreze pe cresterea cifrei de vanzari, avand sustinerea eficienta a departamentului de vanzari.

Pentru a accesa o prezentare completa a Procesului de Vanzare Automatizata faceti click aici