SAP Business One

Pentru agricultură
01

Cerințe

După 2013, pe fondul extinderii activităţii şi a dezvoltării unor facilităţi complexe de producţie, cerinţele Vitall au crescut substanţial
02

Soluția aleasă

Compania căuta o soluţie integrată care să ofere cel mai bun raport calitate / preţ şi o echipă de consultanţi care să arate o bună înţelegere a specificului activităţii Vitall
03

Beneficii

Pentru Vitall, beneficiile principale ale utilizării SAP Business One sunt trasabilitatea totală a informaţiilor şi transformarea rapidă în suport pentru luarea deciziilor de business

Despre Proiect

Prezentă pe piaţa din 2007, marca de furaje „Natural Ferma”, deţinută de compania Vitall, a devenit rapid principala alegere a fermelor mici şi medii, mulţumită atât diversităţii produselor, cât şi ingredientelor de calitate. Din 2017, compania a intrat pe o piaţă nouă, abatorizarea păsărilor, folosind brandul „Avicola Crevedia”.

Vitall a ales System Innovation România şi soluţia SAP Business One, ERP dedicat firmelor mici şi mijlocii. „Am căutat o soluţie integrată care să ne ofere cel mai bun raport calitate / preţ şi o echipă de consultanţi care să arate o bună înţelegere a specificului activităţii Vitall. Oferta System Innovation România a fost cea mai potrivită iar referinţele verificate ne-au convins că este cea mai bună alegere pentru noi”, afirmă Mihaela Iovan, Director Financiar, Natural Ferma.

La nivel de producţie, SAP Business One gestionează automat costurile în funcţie de toate abaterile de la reţeta standard, citind direct din liniile de producţie cantităţile consumate, astfel încât marja de eroare este minimă. Pentru fermele de pui, producţia se desfăşoară pe o perioadă mai lungă, se înregistrează toate costurile din timpul creşterii (hrană, apă, medicamente, alte costuri) şi se ajunge la costul pe cap/kg.

„Pentru că avem vizibilitate maximă asupra stocurilor iar aplicaţia notifică utilizatorii atunci când stocurile ating pragul critic, situaţiile de „out of stock” s-au diminuat considerabil şi prin urmare opririle proceselor de producţie s-au redus cu 80% după implementarea SAP Business One” adaugă Mihaela Iovan.

Cu SAP Business One, Vitall gestionează producţia pe o bază reală. Eroarea la calcularea costului de producţie este minimă, ceea ce ajută la urmărirea reală a marjei brute şi a profitabilităţii pe multiple categorii.

  • LocalitateIlfov
  • Utilizatori22
Descarcă studiul de caz complet

Proiecte recent implementate

Beneficiază de expertiza noastră în acest domeniu