QlikView SAP - Solutie BI

Folosește mai atent resursele companiei

QlikView este o soluție de Business Intelligence (BI) ce include numeroase tipuri de analize grafice si dinamice: indicatori de performanţă (KPIs), scorecards, tablouri de bord (dashboards), cuburi multidimensionale.

Poți extrage foarte ușor date importante din analiza furnizorilor, analiza rotației stocurilor. analiza costurilor, funcţii analitice utile, inclusiv afișarea diferențiată a excepţiilor de la regulile prestabilite (“bubble-up exceptions”).

Solutia dezvăluie valorile “ascunse” ale informaţiilor deținute de companie, extrăgând din volumul mare de date existente acele aspecte-cheie care sunt relevante și utile pentru controlul afacerii și procesul decizional.

Informațiile stocate în bazele tale de date sunt o “mină de aur”, atunci când poți să le analizezi rapid, simplu și eficient. Și vei fi surprins să descoperi multe informații neutilizate care se ascund în bazele de date ale companiei tale.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII

Avantaje QlickView

  • Dashboard-uri
  • Analiza clienților
  • Analiza agenților de vânzări
  • Analiza portofoliului de produse și servicii
  • Harta vânzărilor
  • Scenarii „What If”
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania