Pachetul de localizare pentru Serbia

Pachetul de Localizare pentru Serbia a fost dezvoltat pentru acele companii care caută să-și asigure o creștere profitabilă pe piața din această țară, folosind sistemul SAP Business One. Acesta extinde capabilitățile sistemului SAP Business One, oferind o metodă simplă de a-l adapta la cerințele pieței din Serbia.

Proiectat special pentru SAP Business One, te ajută să îți configuri toate rapoartele, operațiile și declarațiile în conformitate cu sistemul legal din Serbia.

Planul de  conturi se încarcă în SAP Business One, împreună cu analiticele clientului pe o localizare standard. Setările contabile, precum și alte setări se configurează în funcție de planul de conturi.

Print Layouts și Crystal Reports se folosesc pentru a putea printa documente specifice, precum: facturi fiscale, bonuri de consum, note de intrare recepție, chitanțe etc.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania