SAP Integrare cu banca

Eficientizează tranzacțiile cu băncile

AddOn-ul Banking Integration a fost dezvoltat pentru a te ajuta în interacțiunea cu băncile, facilitând efectuarea plăților electronice, importul și procesarea extraselor bancare în sistemul SAP Business One.

Modulul Payment Proposal este un plug-in care facilitează crearea de fișiere de plăți și transferuri, în RON sau alte monede, care pot fi încărcate în aplicația bancară (Multicash sau Internet Banking).

Vei avea acceasi interfață și funcționalități similare cu alte documente SAP Business One (add, find, update, navigare) si o istorie a tuturor propunerilor de plată generate de solutie. AddOn-ul generează fișiere de plată în conformitate cu formatul și structura solicitate de banca (.txt, .roi, .int, .roa etc.).

AddOn-ul este compatibil cu majoritatea bancilor din Romania si Serbia, putand fi adaptat in cazurile in care bancile nu functioneaza dupa fisiere standard.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU DETALII!
  • Fișiere de plăți (.txt, .csv, .roi, .int)
  • Import extrase de cont din MT940
Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania