Săptămâna trecută, Ciprian Condur a fost invitatul emisiunii ZF Live pe o temă de mare actualitate: Cum putem integra în business roboţii software. Discuţia a fost moderată de Cristian Hoştiuc şi a pus accentul atât pe ce este şi cum funcţionează un robot software, cât mai ales cum poate fi utilizat în activitatea unei companii şi eventual integrat cu o soluţie ERP.

Găsiţi înregistrarea completă a emisiunii mai jos.

Ca informație colaterală, anul trecut în luna octombrie am semnat un parteneriat cu UiPath pentru integrarea tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) în proiectele noastre de optimizare a proceselor de business, derulate cu soluții precum sistemul ERP SAP Business One, QlikView dar nu numai. Au fost multe apariții în presă la vremea respectivă, găsiţi anunţul inclusiv pe Mobile News.

În urma acestui parteneriat, am deschis o linie nouă de business, iar planurile pentru acest an urmăresc dezvoltarea unor pachete de soluţii care să combine tehnologia UiPath cu alte produse din portofoliul System Innovation România. Urmariţi-ne pe social media şi aici pe blog pentru mai multe detalii.


Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google