Ne-am întors de la SAP SMB Innovation Summit 2019, care a avut loc la Nisa, cu o mare bucurie, ce merită făcută publică. Rezultatele noastre din 2018 ne-au adus două premii valoroase: SAP Business One Best NNN şi Best Contributor SAP Business One în România.

  • Best NNN recunoaşte efortul depus de System Inovation Romania în generarea celor mai multe proiecte noi. Am făcut mult business nou în 2018 şi am extins baza de clienţi, care a ajuns acum la 150. Avem cea mai mare amprentă locală în piaţa de SAP Business One.
  • Best Contributors in Romania recunoaşte cele mai bune rezultate în general: venituri, utilizatori, complexitate în proiecte, etc. Am reuşit în ultimii ani să aducem un nivel superior de inovaţie în proiecte, să integrăm tehnologii noi în SAP Business One şi să creştem valoare adăugată adusă clienţilor.  Ca să ajungem aici am investit în creşterea echipei, în deschiderea biroului de la Cluj Napoca dar şi în noi parteneriate de afaceri.

Aceste premii, acordate în faţa unei audienţe de cca 1.200 de persoane (parteneri SAP Business One din toate ţările Europei si Africa de Nord) ne-au întărit convingerea că suntem o firmă mică dar curajoasă şi că avem capacitatea să facem lucrurile mai bine în 2019.

We are the champions, my friends şi vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o şi pentru că sunteţi alături de noi în acest business de viitor.