logo sysinro
Silver Partner

Descopera avantajele unui proces standardizat de achizitii

Data: 10 aprilie 2018, ora 15:30

Vizibilitate completa asupra operatiunilor de achizitie

Exploatarea celor mai bune oferte si conditii comerciale

Definirea automata a necesarului de aprovizionare prin corelarea tuturor comenzilor

Castig de timp pentru angajatii din departamentele de profil

INSCRIERE WEBINAR


Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

Companiile românești care dețin un portofoliu extins de produse și număr mare de furnizori și clienți au dificultăți în trasarea unui proces coerent de achiziție. Gestionarea manuală a acestor operațiuni duce la plasarea de comenzi incomplete, ignorarea celor mai bune oferte sau a celor mai bune condiții comerciale, discrepanțe între comenzile de execuție și cele de aprovizionare, depășirea termenelor de livrare etc.

Webinarul vă propune implementarea unui proces standardizat de achiziții, transparent și flexibil și care să poate fi repetat fără efort. Un astfel de proces aduce coerență dar și un câștig semnificativ de timp și eficient pentru departamentul de achiziții. Astfel, cu System Innovation și SAP Business One vă puteți reduce costurile și crește profitul, doar printr-o gestionare mai inteligentă a achizițiilor.

Webinarul este susținut de Ciprian Condur, Managing Partner și se va derula în limba română. Sesiunea este interactivă, participanții pot adresa întrebări și solicita informații suplimentare.

Seria de webinare SAP Business One continuă cu:

-Gestiunea oportunităților, cum să scurtezi ciclul de vânzare
-Ești o companie de servicii (suport, instalare, mentenanță, garanție/post garanție)? Află cum să crești calitatea interacțiunilor cu clienții
-Nu îți baza deciziile pe inspirație. Descoperă rapoartele de business cu date în timp real
-Cele mai frecvente automatizări în business. Renunta la sarcinile manuale repetitive în favoarea roboților software

Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania
logo sysinro

Bucureşti

Doctor Grigore Țăranu 5, sector 5, București
(0040) 21-313-5339
office@sysinconsult.ro

Cluj-Napoca

Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 60, parter, ap. 5, județul Cluj
(0040) 371-395-354
office@sysinconsult.ro