SAP MRP - Program Achizitii

Gestionează eficient ciclul „planificare - comandă - plată"

Fiecare afacere are nevoie de o abordare sistematică pentru gestionarea procesului de achiziții, de la crearea ordinului de achiziție, până la plata furnizorilor. SAP Business One te ajută să gestionezi întregul ciclu „comandă – plată”, incluzând recepțiile, facturile, retururile, costurile terțe și un submodul MRP complet.

Poți planifica necesarul de materiale prin pentru achiziție prin SAP MRP,  în funcție de diferiți parametrii din sistem: stoc în gestiuni, comenzi de vânzare deschise, comenzi de achiziție deschise, stoc minim/maxim, timp de livrare, previziune. Astfel, SAP Business One include un program de achiziții eficient în care se pot atașa inclusiv informații despre stadiul livrărilor de la furnizor (cantități confirmate, date estimate de livrare, informații privind transportul, recepționarea mărfii de către magazine).

Prin folosirea integrării cu Crystal Reports, ai posibilitatea să analizezi performanța furnizorilor și poți ajusta în mod corespunzător strategia de achiziții.

Modulul de achiziții este in stransa legatura cu modulul de stocuri. Gestiunea stocurilor in SAP Business One se poate tine la nivel de magazii, locatii, folosind numere seriale, sau loturi si coduri de bare. Coduri de catalog ale furnizorilor se pot seta la nivelul articolelor, si intreg procesul de achizitie poate fi generat in functie de acestea.

Funcționalități modul SAP Achiziții

  • Cerere de necesar
  • Ofertă
  • Comandă
  • NIR
  • Retur
  • Factură de achiziție
  • Factură de avans
  • Factură storno
  • Costuri suplimentare
  • MRP – Planificarea achiziției

Contactează-ne pentru o analiză gratuită

Am luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și condițiile utilizării acestui site
Sunt de acord să mă abonez la newsletter-ul cu resurse gratuite despre produsele si serviciile System Innovation Romania
Sunt de acord ca datele pe care le trimit prin acest formular să fie folosite, în scopul personalizării reclamelor despre serviciile System Innovation Romania pe Facebook, Linkedin și Google

Sunt convins că SAP Business One și System Innovation România vor susține dezvoltarea companiei pe termen lung!
George Barbu

George Barbu

Executive Manager, ABN Systems International
Pentru noi, cel mai important beneficiu este controlul obținut și perspectiva de dezvoltare pe care Vitall o are cu SAP Business One și echipa de consultanță a System Innovation România!
Biosystems

Mihaela Iovan

Financial Manager, Vitall
Prin implicarea echipei de consultanță System Innovation Romania, procesul de implementare a decurs conform așteptărilor Hematrom iar avantajele pe care le-am anticipat atunci când am optat pentru SAP Business One nu s-au lăsat așteptate.
Cristian Hotoboc

Cristian Hotoboc

General Manager, Hematrom
Motivul principal pentru care am ales să implementăm SAP Business One a fost flexibilitatea, însă știam că o să ne ofere și accesul rapid la informații pe care, în trecut, nu îl aveam.
Bogdan Recacevschi

Bogdan Recacevschi

IT Manager, Tech-Con Group
Cu SAP Business One viteza de lucru şi agilitatea sunt mult mai mari. Anterior aveam o lanternă şi căutam informații ascunse, acum am aprins lumina şi vedem atât detaliile cât şi imaginea de ansamblu.

Polon – Alfa

Florin Joacăbine, General Manager, Polon Alfa Romania