Noua soluție SAP Business One, versiunea 9.2, este disponibila pietei locale si poate schimba fundamental modul in care companiile isi gestioneaza activitatea, anunta System Innovation Romania. SAP Business One 9.2 este un produs mult îmbunătățit, care ajuta clienții sa acceseze informatiile in timp real si sa accelereze procesul de digitalizare. Versiunea 9.2  aduce numeroase functionalitati noi in modulele de gestiune financiară si comercială, inventar si distribuție, project management dar si la nivel de raportare si administrare. Alaturi de obisnuita aplicatie desktop, clienții pot accesa noua soluție, din orice locație, prin intermediul unui browser,într-o manieră sigură şi securizată, fără însă a fi nevoie de un VPN sau alte tehnologii de conectare remote.

SAPB1  9-2

Modulul de Project Management a fost extins și permite acum gestiunea comuna a aspectelor financiare si operationale si centralizeaza toate tranzactiile, documentele, resursele si activitatile unui proiect. De asemenea,  in cadrul unui proiect clientii pot defini subproiecte si faze, pentru o monitorizare mai atentă. Prin asociere cu SAP HANA, SAP Business One 9.2 aduce noi funcţionalităţi la nivel de prognoza (Intelligent Forecast). Sunt disponibile modele predefinite bazate pe date statistice precum şi pe analiza informaţiilor legate de tendinţe şi sezonalitate. Functionalitatile noi de planificare a aprovizionarii si productiei functioneaza atat cu SAP HANA cat si cu Microsoft SQL Server. De asemenea, noua versiune aduce şi o structură simplificata la nivel de interfață şi administrare, care face utilizarea mai uşoară si creste gradul de adopție.

SAP Business One 9.2 aduce mai multe elemente noi, care vor face mai uşoară experienta utilizatorilor de ERP. Oferaacces web, permite unproject management complex și are o administrare simplificată. Este o versiune mai puternica, decat cele existente pe piață si va avea un impact mare asupra modului in care beneficiarii isi gestioneaza activitatea. Companiile devin tot mai digitale, iar SAP Business One 9.2 a fost gandit pentru acest proces”afirmă Irina Oprea, Managing Partner System Innovation România.

Noua versiune a SAP Business One este deja disponibila comercial clientilor din Romania, iar System Innovation Romania oferă upgrade pentru proiectele existente. Procesul de migrarepoatedura între două şi cinci zile, în funcţie de complexitatea şi gradul de personalizare a soluţiei. SAP investeşte constant în dezvoltarea SAP Business One pentru a garanta beneficiarilor acces la tehnologii de ultima generaţie care să crească eficienţa în utilizarea soluţiei şi să aducă o amortizare mai rapidă a investiției.System Innovation Romania gestioneaza peste 400 de utilizatori ai SAP Business One pe piata locala.

Aici gasiti o listă completă a functionalitatilor noi din SAP Business One 9.2