9-mai-danemarca

Suntem mândri că am avut ocazia să contribuim la un eveniment atât de frumos, cu atât mai mult cu cât System Innovation Romania, a fost înființată în 2008 ca subsidiară a System Innovation Consult A/S (Partener SAP Business One din Danemarca) pentru a oferi în România servicii de implementare și suport tehnic pentru SAP Business One. În prezent oferim companiilor mici și mijlocii din România soluții bazate pe sistemul SAP Business One.

Pe 9 mai, călătorii metroului bucureştean au fost invitaţi să celebreze Ziua Europei în 28 de staţii desemnate să reprezinte, pentru o zi, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Staţia de metrou Unirii 1 a fost aleasă să-i introducă pe bucureşteni într-o incursiune în Danemarca, organizată cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucureşti şi a 12 companii daneze, sub titlul „House of Denmark,” un concept verde şi sustenabil precum Copenhaga, Capitala Verde a Europei în 2014. „House of Denmark” va fi un univers inedit, ce va oferi mai multe surprize pentru cei prezenţi.

Prin House of Denmark, ne-am propus să recreem un colţ din Danemarca în care trecătorii să simtă stilul de viaţă optimist al locuitorilor, datorat unui mediu mereu verde, primitor şi, în acelaşi timp, creativ. Danezii sunt recunoscuţi pentru ataşamentul lor faţă de natură şi pentru soluţiile ecologice pe care le caută şi implementează mereu tocmai pentru a o proteja. Lucrurile simple, dar care contează, precum naturaleţea, confortul, calitatea, sunt doar câteva dintre aspectele pe care am vrut să le aducem aproape de bucureşteni, pentru a-i face să simtă ceva din specificul danez”, a declarat ES Dl Michael Sternberg, Ambasadorul Danemarcei la Bucureşti.

Pe durata zilei de 9 mai, staţia de metrou Unirii 1 a fost transformată într-o adevărată casă sustenabilă, amenajată cu mobilier danez realizat de BO Concept, soluţii pentru mansardă Velux, plante şi flori întreţinute de pompele de irigaţie Grundfos, pentru a recrea un colţ de poveste. Călătoarele vor intra în atmosfera de basm pentru o zi, probând şi câştigând pantofi ECCO şi vouchere de cumpărături.

În „House of Denmark”, sticle de Carlsberg, berea nordică celebră în toată lumea, au fost transformate în lămpi şi instalaţii artistice. Atmosfera a fost încălzită de sistemele daneze Danfoss şi materialele termoizolante Rockwool, iar partenerii au contribuit cu multe alte surprize, precum mesaje despre soluţiile software de business SAP Business One pentru companii mici si mijlocii ale System Innovation Romania, toate elementele fiind livrate în cel mai scurt timp chiar din Danemarca de către DSV.

Mai mult, o grădină a întâmpinat călătorii de la primele trepte, iar copiii au putut să se joace cu baloane, servi bomboane şi bucura de alte surprize pregătite de ISS, fiind totodată provocaţi să construiască o casă ecologică din piese LEGO, timp în care mamele s-au putut relaxa şi citi despre celulele stem cu ajutorul informaţiilor oferite de Stem Sure.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii și a unității în Europa, celebrată an de an în statele membre UE. În acest an, Ambasada Regală  a Danemarcei în România a inițiat un nou demers creativ şi i-a invitat pe toţi bucureştenii să trăiască o zi în stil danez.

 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin