9-mai-danemarca

Suntem mândri că am avut ocazia să contribuim la un eveniment atât de frumos, cu atât mai mult cu cât System Innovation Romania, a fost înființată în 2008 ca subsidiară a System Innovation Consult A/S (Partener SAP Business One din Danemarca) pentru a oferi în România servicii de implementare și suport tehnic pentru SAP Business One. În prezent oferim companiilor mici și mijlocii din România soluții bazate pe sistemul SAP Business One.

Pe 9 mai, călătorii metroului bucureştean au fost invitaţi să celebreze Ziua Europei în 28 de staţii desemnate să reprezinte, pentru o zi, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Staţia de metrou Unirii 1 a fost aleasă să-i introducă pe bucureşteni într-o incursiune în Danemarca, organizată cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucureşti şi a 12 companii daneze, sub titlul „House of Denmark,” un concept verde şi sustenabil precum Copenhaga, Capitala Verde a Europei în 2014. „House of Denmark” va fi un univers inedit, ce va oferi mai multe surprize pentru cei prezenţi.

hoval-news
Vrem sa felicitam HOVAL Bulgaria pentru implementarea sistemului SAP Business One! O companie de top merita un sistem ERP de top.

40kcustomers


Ne bucuram sa anuntam, conform SAP AG, SAP Business One este folosit deja de 40.000 de clienti internationali, cel de-al 40.000 fiind o companie din India.

Sistemul a evoluat foarte mult in ultimii ani, mai ales o data cu angajamentul luat de cei de la SAP de a produce sisteme de business IT la aceeasi calitate ca si celelalte ERPuri ale lor, pentru firmele mici si mijlocii. Astazi, SAP Business One, este folosit in 150 de tari, 41 de localizari oficiale si 27 de limbi si este un ecosistem de partneri care dezvolta add-on-uri pe diverse verticale. Incepand cu noile versiuni, SAP a pus la dispozitia partnerilor chiar si un tool cu care iti poti traduce singur ERPul. 

Cloud2
Kistenpfennig, un distribuitor german bine-cunoscut de piese pentru echipamente industriale este prima firma din Romania care implementeaza sistemul SAP Business One in regim SaaS.

Citeste mai mult ...

webtimesheets
Suntem bucurosi sa anuntam ca Baker Tilly Klitou Cipru a inceput sa foloseasca add-on-ul Webtimesheets. Acest add-on le permite angajatilor sa isi adauge, actualizeze si acceseze fisele de pontaj conectate la aplicatia SAP Business One direct din browser. Astfel, se pot obtine rapoarte detaliate, atat in interfata online, cat si in Crystal Reports. 

drba-news
Suntem bucurosi sa anuntam aderarea noastra la Danish Romanian Business Association (DRBA), organizatie initiata de Ambasada Daneza in primavara anului 2011.

Puteti vizita site-ul DRBA aici.

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin