Crestere in conditii de profit cu ajutorul sistemului SAP Business One

SAP Busi One PCG8 130 R pSAP Business One este o aplicatie completa si accesibila, care integreaza toate departamentele importante ale afacerii dumnevoastra - incluzand departamentul financiar, managementul relatiilor cu clientii si altele. Sistemul SAP Business One este ideal pentru companiile ale caror sisteme nu mai fac fata nevoilor lor si cauta sa-si fluidizeze operatiile cu ajutorul unei solutii integrate si rapide. SAP Business One este extrem de flexibil si se poate adapta schimbarilor pe care le-ar putea suferi companiile mici si mijlocii.

Solutia propusa de System Innovation Romania ajuta companiile sa-si inlocuiasca sistemele invechite pentru a evita pierderile de informatii care conduc la ratarea oportunitatilor profesionale si scaderea eficientei si le indruma spre cresterea profitului si a productivitatii. Companiile care adopta SAP Business One fac un pas inainte, permitand angajatilor sa petreaca mai putin timp introducand date si sa se concentreze pe problemele importante. Cu toate informatiile stocate intr-un singur loc, SAP Business One va economiseste timp.

SAP Business One este un sistem complet integrat care face diferenta pe piata internationala si locala, indiferent de domeniul de activitate in care activeaza companiile si de complexitatea acestuia. Departamentele sunt conectate prin fluxuri automatizate si astfel se reduc pierederile, angajatii avand posibilitatea de a naviga usor in cadrul sistemului. SAP Business One ofera o analiza completa,corecta si acces instant la rapoarte detaliate in timp real.

SAP Business One poate fi personalizat cu usurinta iar prin Software Development Kit (SDK), sistemul poate fi modificat si mai mult prin crearea de reguli conform cerintelor dumneavoastra specifice si integrat cu aplicatii terte.

SAP Business One la prima vedere

Ce este? 
Se potriveste cu 
Industrii 
Clienti 
Localizari 
Functionalitati cheie 
Cum se poate cumpara

O solutie integrata pentru administrarea afacerii
Companiile mici si mijlocii
Sales en-gros, retail, servicii profesionale si industrie usoara
Peste 50.000 de clienti in toata lumea, peste 500.000 de utilizatori
Localizat pentru 40 de tari si 27 de limbi
Management general si peste 550 de add-on-uri
Licentiere traditionala sau in cloud

Cititi mai multe despre SAP Business One Key Functionality si despre beneficiile folosirii unui sistem integrat de gestiunea intreprinderii.

 

Aflati cat costa

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

ABONATI-VA
LA NEWSLETTER

Cititi cele mai noi Stiri, Articole si Oferte Speciale pentru dezvoltarea companiei dumnevoastra

plic Abonare

AFLATI
CAT COSTA

Vreti sa aflati cat de mult v-ar costa o implementare ERP? Va putem ajuta.

Afla cat costa

Contact

Str. Economu Cezarescu Nr. 39
Sector 6, Bucuresti
Tel: +40 21 313 5339

Trimiteti-ne un e-mail!

facebooktwitter linkedin